Tone fikk gratis påmelding

Skrevet av Det Norske Travselskap,  10.05.2023
Artikkelbilde

Tone Wirkola hadde med sine fem påmeldinger flest «lodd» da en gratis påmelding skulle trekkes ut blant de tidlige påmeldte til årets Klasseløpsauksjon.

DNT lokket med en gratis påmelding trukket ut blant dem som meldte seg på innen 23. april.

Den ble trukket ut på et planleggingsmøte for Klasseløpsauksjonen denne uken. Vinneren ble Tone Wirkola, som har meldt på hele fem hester til auksjonen.

- Tone har i alle år deltatt på auksjonen og vært en viktig bidragsyter med tilbakemeldinger og tanker. Hun er også den oppdretteren som har meldt på flest hester til nå. Så slik sett er det hyggelig at det var hun som ble trukket ut, sier auksjonsansvarlig Laila Stolpnes.

Hun sier det tikker inn påmeldinger jevnt og trutt.

- Fristen er jo 14. mai, så får vi telle opp å se da. Det blir nok færre påmeldte enn de siste årene. Det regner vi med. Samtidig håper vi jo at tilbudet om en hybridauksjon, som var ønsket, skal gi auksjonen et positivt løft, sier Stolpnes.

Oppdretter Wirkola var veldig glad for premien.

- Så flott, det var en hyggelig overraskelse. Da sparte jeg de pengene. Man må ta med seg alt, ler hun.

Klasseløpsauksjon 2023
Klasseløpsauksjon avholdes på Bjerke Travbane lørdag 9. september. Auksjonen er åpen for norskregistrerte varm- og kaldblodsåringer. Påmeldingsfristen er 14. mai. Påmeldingsskjema og auksjonsvilkår får du her.