Webinar: Avlsstimulerende tiltak

Skrevet av Marius Lundstein,  05.05.2022
Artikkelbilde
Foto: Eirik Stenhaug

Tron Gravdal og Even Elvenes holder webinar om hvilke avlsstimulerende tiltak DNT har torsdag 19. mai kl. 18.00. Meld deg på her!

Årets avlssesong er i gang og flere føll har allerede sett dagens lys. DNT vil i løpet av mai holde spennende webinarer om avl og oppdrett av travhester. Webinarene gir kompetanse og kunnskap innen ulike områder som er relevant for avl av travhest, og er for både deg som er nysgjerrig på avl og for deg som allerede er etablert oppdretter.

Webinar: Avlsstimulerende tiltak

Velkommen til webinaret «Avlsstimulerende tiltak» med foredragsholder Tron Gravdal og Even Elvenes torsdag 19. mai kl. 18.00!

Tron Gravdal er konstituert daglig leder i Norsk Trav AS og Even Elvenes er prosjektansvarlig for Avlsstall i DNTs administrasjon. Sammen vil de prate om hvilke avlsstimulerende tiltak DNT har. Gravdal vil gå nærmere inn på løpstilbudet for norskfødte unghester, endringene i mønstringsløpsordningen og avlsfond, mens Elvenes vil gi informasjon om det nye konseptet Avlsstall. Formålet med Avlsstall er å gjøre det lettere for folk som eier hopper og som har lyst til å få føll, men som mangler egen gård for å få til dette.

Påmelding
Webinaret avholdes i Microsoft Teams torsdag 19. mai kl. 18.00-19.00. Påmeldingsfristen var 18. mai.