Tone M. Blindheim ny avlsressurs

Skrevet av Marius Lundstein,  09.05.2022
Artikkelbilde
Foto: Hesteguiden.com

Tone Mjelde Blindheim er ansatt som avlsressurs i 50 % stilling i Det Norske Travselskap (DNT). Blindheim starter i stillingen 1. august. 

DNT har ansatt Tone Mjelde Blindheim som ny avlsressurs i 50 % stilling. Se utlysningen til stillingen her. Blindheim bor i Bergen og har lang fartstid i hestesporten med hovedvekt på travsport.

Blindheim har blant annet 24 års erfaring med drift av avlsstasjon (Stall Blindheim Avlsstasjon) og hun har vært daglig leder ved hesteklinikken på Bergen Travpark i 20 år. I dag er hun administrasjonssjef på samme sted. Videre har hun hatt flere avlsrelaterte verv innen travsporten, slik som leder av Svensk-Norsk Kaldblodskomité (2016-2018) og medlem i DNTs Avlskomité (2010 – 2018).

- Tone M. Blindheim har gjennom sin karriere opparbeidet seg god kompetanse på avl av travhest. I tillegg har hun flere års erfaring fra det organisasjonsmessige arbeidet innen avl på travhest i travsportens organer. Vi er svært glade for å ha fått Blindheim med på laget i DNT, forteller generalsekretær Svein Morten Buer.

- Jeg har et stort engasjement for travsporten og avl av travhest, og gleder meg til å starte i stillingen som avlsressurs i sentraladministrasjonen til DNT, sier Blindheim.