Endring i auksjonsvilkårene

Skrevet av Laila Stolpnes ,  10.05.2022
Artikkelbilde

Påmeldingen til årets Klasseløpsauksjon startet fredag. Etter at vilkårene ble publisert ble DNT oppmerksom på et behov for endring i auksjonsvilkårene.

Klasseløpsauksjon 2022 avholdes fra tirsdag 6. september til lørdag 10. september. Også årets auksjon blir en digital nettauksjon, men nytt av året er at DNT vil tilrettelegge for en fysisk møteplass mellom selger og kjøper på Bjerke Travbane siste dag i auksjonen (auksjonsfinalen).

Oppdaterte auksjonsvilkår
I forbindelse med at auksjonen blir en hybridløsning, der selger kan velge å møte opp på Bjerke Travbane med hesten sin under auksjonsfinalen, var ikke de opprinnelige vilkårene som ble publisert fredag tydelig nok når det gjelder kravene for overlevering av hesten. Det er derfor spesifisert i vilkårene hva som gjelder hestene som møter opp Bjerke Travbane i motsetning til de som ikke stiller på Bjerke Travbane auksjonshelgen. For de hestene som vises på Bjerke Travbane tilfaller ansvaret på kjøper allerede når hesten er solgt.

Auksjonsvilkårene er derfor oppdatert og ny versjon er publisert i invitasjonen til auksjonen. Deltakere som allerede er påmeldt vil bli gjort oppmerksom på endringen i vilkårene. Les påmeldingsskjema og auksjonsvilkårene her.