"Til Start" - 102 millioner innkjørt!

Skrevet av Knut Olav Dahl,  09.01.2020
Artikkelbilde
Bildet er fra den aller første "Til Start" samlingen. Skaret Travbane ved Molde i 2011.

Vil først ønske alle dere som har bidratt til at "Til Start" har blitt en suksess - Godt nytt år!
Vi er nå i starten på et nytt år og et nytt ti år, og da er det naturlig å summere opp hva vi sammen fikk til i det forrige ti året.

Som  vi ser av overskkriften har "Til Start" hestene nå passet 100 millioner kroner innkjørt. Nøyaktig er beløpet fantastiske 102 952 133 kroner. I tillegg flere millioner i mønstringsløpspremier.10 hester har til nå travet inn mer enn 1 million kroner i sin karriere .

1686 hester har siden oppstarten i 2011 deltatt som  åringer og to-åringer, og ikke minst flere ti talls Nordlands- Lyngshester og andre ponnityper. I tillegg har også flere hundre 3 år og eldre hester deltatt. Hyggelig er det også å se at antallet deltakere øker. 269 hester født i 2018 (nå to-åringer) er med, og allerede nå begynner innmeldingene av 2019 hester å komme.

Vil ikke denne gangen fremheve noen arrangører spesielt, men som dere kan lese av vedlagte oppsummering, må en bare bli imponert når noen har startprosent på over 80%, og mange har startprosent på over 70% på noen av sine årganger.

 Tallene for de enkelte prosjektene kan dere lese her:  Trykk her!