Bli hesteeier - opplev samspillet mellom hest og menneske

Artikkelbilde

Den sitrende følelsen når oppløpskampen starter, den hyggelige hobbyen som gir deg glede og energi! Opplev samspillet med hesten og bli hesteeier. 

Alle som eier hest kjenner den - den gode følelsen av å omgås hesten sin og den sitrende følelsen når starten går i et travløp. Det å eie travhest er en mangfoldig hobby og lidenskap. For mange mennesker dette nettopp den lidenskapen som bidrar til det lille ekstra i hverdagen, enten det er som hesteeier alene eller sammen med andre. 

I dag finnes det ulike måter å eie travhest på. Noen ønsker å ha hesten selv og trene den selv, mens andre trives med å være i et andelslag og la hesten bli trent av en profesjonell trener. Mulighetene er mange! I dag eies hester av familier, venner, frivillige organisasjoner og til bedrifter eier hest. Felles for dem alle er gleden ved å omgås hest, med travløpets spenning som en ekstra drivkraft.  

På denne siden har vi samlet opp informasjon til deg som ønsker å bli hesteeiere. DNT og landets travbaner står også klare til å hjelpe deg og gi deg den informasjonen du trenger for å komme i gang. Se menyen på høyre side. 

Kontakt oss på post@travsport.no / 22 95 60 00.