- Det blir en festkveld

Skrevet av Det Norske Travselskap,  05.09.2023
Artikkelbilde
Kurt Hella, Ola Slåtsveen og Vemund Madsen Drolsum vil lede årets Klasseløpsauksjon.

Auksjonens finale avholdes lørdag fra kl. 18.30 og blir ledet av Kurt Hella, Ola Slåtsveen og Vemund Madsen Drolsum.

Klasseløpsauksjonen vil som alltid foregå på Bjerke, og det blir mulighet for å by på hestene både digitalt og fysisk i restauranten. Det er allerede 134 påmeldte gjester til VIP-avdelingen der den fysiske budgivning skal foregå. Husk at du kan også delta digitalt. For å kunne gi digitale bud må du registrere deg via klasseløpsauksjonen.no. Alle som vil følge auksjonen er velkommen til Bjerke på lørdag!
- Auksjonsuken er i gang og i dag kl. 12.00 åpnet den digitale budgivningen. Nå gleder vi oss til lørdag og håper det kommer mange mennesker. Det blir en festkveld, forteller Tone M. Blindheim i DNT.

Til å presentere auksjonshestene har vi fått dyktige Vemund Madsen Drolsum, også kjent som vert i Rikstoto Direkte og kjent amatørkusk, og de erfarne travreporterne Kurt Hella og Ola Slåtsveen som auksjonarius. Ingen kjenner Klasseløpsauksjonen bedre enn disse kjente kapasitetene innen travsporten!

Visning av alle auksjonshestene vil foregå i stallområdet lørdag fra kl.12.00 der de presenteres av Sindre Lutdal Nyeng og Vemund Madsen Drolsum.

Alt om auksjonen får du på www.klasseløpsauksjonen.no