Nye forbundssekretærer

Skrevet av Det Norske Travselskap,  16.03.2023
Artikkelbilde
Jorunn Svensson ble utnevnt som æresmedlem i Telemark Travforbund under deres hestegalla i februar. Foto: Telemark Travforbund

Det er ansatt nye forbundssekretærer i Telemark Travforbund og Midt-Norge Travforbund. I tillegg er det ansatt en vikar for forbundssekretæren i Vestenfjeldske Travforbund.  

De siste månedene har DNT søkt etter nye forbundssekretærer i Midt-Norge Travforbund og Telemark Travforbund, i tillegg til en vikar for forbundssekretær i Vestenfjeldske Travforbund.

I Vestenfjeldske Travforbund jobber for tiden Vilde Vevatne Hereid. Hereid er ansatt i en vikariatstilling som går frem til 1. november.

Jorunn Svensson har vært forbundssekretær i Telemark Travforbund og gikk av med pensjonen 1. mars. I forbindelse med hestegallaen i Telemark ble Svensson utnevnt som æresmedlem i forbundet og fikk takk for sin mangeårige innsats for travsporten i regionen. DNT gratulerer også Svensson med utmerkelsen og vil samtidig takke for innsatsen i rollen som forbundssekretær!

Ny sekretær i Telemark Travforbund er Ine Elisabeth Dahl, som startet opp 1. februar. I Midt-Norge Travforbund er Tina Nypen ansatt som forbundssekretær. Hun starter i jobben 1. juni, og vil etter en periode med opplæring overta rollen etter Sverre Hosen.