Auksjonstilbud til medlemmer

Skrevet av Marius Lundstein,  07.09.2022
Artikkelbilde
Foto: Hesteguiden.com

Horten og Omegn Travforening promoterer med auksjonstilbud til sine medlemmer. DNT oppfordrer også andre travlag til å engasjere seg i auksjonen.

Klasseløpsauksjon startet tirsdag og finalen i auksjonen går av stabelen førstkommende lørdag kl. 18.00. I overkant av 100 spennende åringer er påmeldt til årets auksjon og nå har du muligheten til å kjøpe deg en topptraver! Alt om auksjonen får du her.

Horten og Omegn Travforening har gått ut med auksjonstilbud til sine medlemmer. Travlaget ønsker å gi en støtte på 10 000 kroner til inntil maks tre medlemmer i foreningen ved innkjøpet av åring på årets Klasseløpsauksjon. De tre første som melder ifra til foreningen, samt fremlegger eierbevis, mottar støtten. Travlaget oppfordrer samtidig andre travlag til å bidra med støtte og tiltak til sine medlemmer i forbindelse med auksjonen. Les mer om tiltaket på deres Facebook-side her.

Travlagsengasjement
Over 100 hester frembys for salg på årets Klasseløpsauksjon, og kvaliteten på åringene i katalogen er meget bra. Med så mange kvalitetshester til salgs håper vi at medlemmene er på «hugget». Tidspunktet for å forsøke å etablere et andelslag kan ikke bli bedre enn nå. Her er det svært gode muligheter for å få tak i gode individer. 

Vi ber travlagene vurdere om de på en fornuftig måte kan bistå til etablering av et eller flere andelslag. Enten om det er aktuelt å gjøre noe i travlagets regi, om man støtter opp om en lokal travtrener eller om man har medlemmer som kan tenkes å ta initiativ til å «dra i gang».

Før Klasseløpsauksjonen tidligere år har det vært et fenomenalt auksjonsengasjement i flere travlag, der det ble promotert med tilskudd og støtte til de som handlet hest på auksjonen. Travlagene besitter ressurser, uavhengig av økonomi, som kan være svært bidragsytende for de som lurer på om de skal kjøpe seg en åring.

Registrer deg til nettauksjonen
Hvis du er planlegger eller vurderer å by under auksjonen er det viktig at du registrerer deg så snart som mulig. Norske (utenlandske) statsborgere må ved registrering levere kopi av pass eller førerkort for å bekrefte sin identitet, dette må behandles hos ASVTs Trottex AB før endelig registrering er fullført. Noe behandlingstid må påberegnes, og du må derfor sørge for å være ute i god tid! Registrer deg her.