Månedens hesteeier juli måned

08.09.2016
Artikkelbilde
Best Ruggen er en av hestene i Tore Martinsens varetekt som vant løp i juli. Her vinner hesten Norsk Hesteeierforbunds Pokalløp på Biri sammen med kusk Ole Johan Østre.

Grunnet ferietid så ble overrekkelse og publisering av månedens hesteeier for juli noe forsinket. Men nå kan vi med glede meddele at månedens hesteeier for juli måned ble Tore Martinsen fra Åsvang.

Klikk her for å laste ned intervjuet som ble gjort med Tore Martinsen i forbindelse med overrekkelsen av utmerkelsen månedens hesteeier for juli måned.

Juryens begrunnelse for hvorfor Tore Martinsen gjorde seg fortjent til utmerkelsen er som følger:

"Det er en flink, skikkelig og jordnær amatør som nå hedres når Tore Martinsen fra Åsvang på Hedmarken tildeles utmerkelsen som månedens hesteeeier for juli måned.

Sommeren har vært flott for den rutinerte amatøren som både har hatt varm- og kaldblodshester på stallen opp gjennom årene. Både Best Ruggen og Hovs Viktor noterte seg begge for både seire og flotte prestasjoner i juli.

Han tar vanligvis ikke store ord i bruk 69-årige Tore Martinsen. En blid og omgjengelig mann som pusler nøye og omsorgsfullt med dyrene. Tore har etter hvert flere ti-års virke i norsk travsport og får gode skussmål fra de som har lært Tore å kjenne.Best Ruggens oppdretter Ola Eriksen er i tillegg en god venn av månedens hesteeier.
- Tore har alltid god tid, han er nøye. Dessuten er han flink. En kjernekar, kunne Eriksen fortelle tidligere i år.

Tore Martinsen har vært en god profil for norsk travsport i mange år, utnevnelsen månedens hesteeier er meget passende.

Det Norske Travselskap gratulerer med utmerkelsen."