Meld til svensk-norsk V75!

Skrevet av Sportsavdelingen
Artikkelbilde
Foto: Hesteguiden.com

Vi minner om høstens store skandinaviske V75-omgang på Bjerke, lørdag 21. november. Innmelding for utenlandske fredag 13. november kl. 09 og for norske søndag 15. november kl 11:00.

Det vil også denne dagen bli en superpott å spille om i V75. En felles V75-omsetning på ca. 100 millioner kroner skal ikke være noen umulighet!

- Det internasjonale samarbeid mellom Sverige og Norge fungerer veldig fint, med felles V75-arrangementer, både på Momarken og Färjestad i forbindelse med Unionskampen (i mars) og Unionstravet (i september). Dette ble under 2014 utvidet med enda en felles V75-omgang, på Bjerke. Dette videreføres i 2015 og neste lørdag den 21. november er det dags, sier Jan Hedrén, sportssjef i DNT.

Bjerke kjører på nytt Axel Jensen-løpene denne lørdagen og løfter samtidig inn flere andre storløp i denne V75-omgangen, deriblant Kai Eriksens Minneløp. Utover dette blir det kjørt fire kvalifiseringer til svenske V75-divisjoner, med finaler og store premier i romjula på Solvalla.

Innmelding til de tolv løpene på Bjerke skjer senest søndag 15. november kl. 11:00.
OBS: Halvrad regnes denne dagen fra søndag 15. november!

Meld på nett (www.travsport.no) eller pr. telefon, 815 11 225.

OBS: Utenlandske hester skal meldes senest fredag 13. november kl. 09:00 på telefon 815 11 225. Hester i svensk trening meldes på nett på Svensk Travsport sin nettside.

Følg med på løpsdagskalenderen for å se alle proposisjoner og hvor mange hester som er meldt i løpene.
Her finner du den svenske løpsdagskalenderen

- Dette er selvfølgelig en kjempefin mulighet for norsktrente hester til å kunne konkurrere hjemme i Norge om store premier å jeg veit at Bjerke og Norsk Rikstoto gjør alt for å levere et topp produkt denne lørdagen. Vi gleder oss, avslutter Jan Hedrén.

Etter V75-løpene blir det en spennende fortsettelse på Bjerke da de elleve Folkehestene skal auksjoneres bort!