Auksjonskatalogen for Folkehesten klar

Skrevet av Kim Are Sveen,  19.10.2013
Artikkelbilde
A Gifted Dancer er en av hestene det er ventet hard kamp om på Folkehestauksjonen 2013.

Onsdag 13.november går Folkehest-auksjonen av stabelen på Bjerke Travbane. I fjor slo 89 andelseiere seg sammen gjennom hesteeiere.no og sikret seg Thai Holiday for 190.000,-. Også i år er det ventet hard kamp rundt flere individer.

Alle Folkehestene fra årets sesong skal under hammeren på auksjonen som finner sted på Bjerke Travbane onsdag 13.november klokken 17.00. Selve auksjonen vil foregå i fra restauranten med visning av hestene i banen. Alle hestene vil tas i nærmere øyensyn i oppstallingsområdet fra kl14. Nærmere anvisning får du ved ankomst Bjerke.

Fjorårets auksjon omsatte hester for 748.000,- kroner hvilket ga et snitt på drøyt 62.000,-. Det var dog noen få som dro snittet kraftig opp mens medianen lå på heller beskjedne 20.000,-. I år er spådommen at medianen nok kommer en del høyere, samtidig som totalen muligens ikke vil ligge så langt unna fjoråret.

Som i fjor, tilbyr hesteeiere.no alle som ikke har råd eller ønske om å eie en hel hest, muligheten for å bli med i andelslag. Les mer om dette på hesteeiere.no under "Til salgs".

Du kan laste ned auksjonskatalogen her.

NB! Ønsker du å reservere bord til Bjerke denne onsdagen, kan du ringe Bjerke Travbane på tlf 400 10 830.