Utsøkt stamme

Skrevet av Richard Ekhaugen,  22.03.2013
Artikkelbilde
Toppstammede Diana B.R. er nå til salgs i 20 andeler på www.hesteeiere.no. Foto: Stall Kihle.

To å gamle Diana B.R. er ei særdeles spennende hoppe som i dag kom for salg hos Hesteeiere.no. Faren er en av tidenes beste hester, Muscle Hill!

Trønderen Bjørn Rishaug har de senere årene tilhørt den ypperste oppdrettereliten i Norge. Klasseløpsvinnere som Muscles Wiking B.R. og Angelina B.R. er bare noen av de toppstammede individene som har vokst opp på småbruket i Ler.
 
Tidenes beste?
Det er derfor svært spennende når ei toppstammet hoppe fra B.R.-oppdrettet nå kommer for salg hos Hesteeiere.no. Diana B.R., som trenes av Jarlsbergs Geir Kihle, har utsøkt blod rennende i sine årer. Pappa er Muscles Hill, fenomet som kanskje er den beste løpshesten verden har sett. Moren Yale Bowl travet selv 1.13, og er en datter til Stig H Johanssons flyvemaskin Foot Bowl. Valley Victory-datteren travet 1.12 og tok 27 seire i sin karriere.
 
- Veldig lovende
- Diana B.R. er ei flott hoppe og hun viser veldig lovende takter så langt. Hun tar treningen på beste måte og har det som må til for å nå langt. Vi har 17 toåringer på stallen og hun står ikke tilbake for noen per dags dato, forteller Geir Kihle.

Les mer om Diana B.R. i prospektet

 
Last ned kjøpetilbud for Diana B.R. her
 
Pris per andel er 12 500 kroner.